top of page
591BC51B-01D0-4572-AAC7-123480A9D3E5_edi

KODIN SOUNDIT

Olemme suunnitelleet ja asentaneet Pohjois-Karjalaisiin koteihin kuvaa ja ääntä liki 30 vuotta. Kauttamme saat kokemuksen tuoman varmuuden, laadukkaat laitteet ja asiantuntevan palvelun kotisi kuvan- ja äänentoiston ratkaisuihin.

 

Referenssejä meillä on useita satoja, aina pienistä stereojärjestelmistä laajempiin integroituihin kokonaisvaltaisiin kodin äänentoiston ratkaisuihin. Tule keskustelemaan omista tarpeista ja löydetään sinulle oikeat ratkaisut!

MAHDOLLISUUKSIA

Äänen- ja kuvantoisto on tänä päivänä paljon muuta kuin isot ja rumat tornikaiuttimet television molemmin puolin. Jo rakennusvaiheessa hyvin suunniteltu projekti myös AV-laitteiden osalta auttaa saavuttamaan hyvän äänen edustavasti tai tarvittaessa näkymättömästi.

IMG_3094_edited.jpg

Esimerkki toteuttamastamme television integroimisesta kalusteeseen. Kaikki muu AV-tekniikka sijoitettu tekniseen tilaan. 

Esimerkki toteuttamastamme äänentoiston integroimisesta taloon. Tässä tilassa katossa 2kpl Genelec AIC25 kaiuttimia, Kaikki muu AV-tekniikka sijoitettu tekniseen tilaan. Soitto Yamaha MusicCast monihuonejärjestelmän kautta.

KIINNOSTUITKO?
 
Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä kotisi laadukas
äänen- ja kuvantoisto .
bottom of page