top of page

Neuvotteluhuoneet

IMG_1772_edited_edited.jpg

LAADUKAS ESITYSTEKNIIKKA

Kuva ja Ääni on kumppanisi yhden tilan tai kokonaisen kiinteistön esitysteknisissä ratkaisuissa. Suunnittelemme, asennamme ja toteutamme AV-ratkaisut asiakkaamme tarpeiden mukaisesti ja olemme asiakkaamme rinnalla huolehtimassa ratkaisun kehittymisestä asiakkaamme liiketoiminnan muutoksessa, jotta se on aina ajantasalla.

 

Tarjoamme monipuoliset AV-ratkaisut esimerkiksi seuraaviin tiloihin:

  • Aula- ja kulkutilat

  • Neuvottelu- ja edustustilat

  • Kosteat tilat ja saunat

  • Auditoriot

  • Ravintolat

  • Myymälätilat

IMG_1793_edited.jpg

REFERENSSEJÄ

RAVINTOLAT

Ravintola Venn

Ravintola Filipof

Local Bistro

Heinosen Leipomo - Useita kohteita

Ravintola Usva

KUNTOSALIT

Kuntokeskus Energy - Useita kohteita

Forever Joensuu

NEUVOTTELUTILAT JA KABINETIT

Osuuspankki

Handelsbanken

Solenovo

Mainostoimisto Fabrik

Vatupassi

MUUT

Kauppahalli Joensuu

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

Kekäle - Useita kohteita

Joensuun Kaupunki

Juuan kunta

Joensuun Vesi

Joensuun Seurakuntakeskus

Pyhäselän kirkko

Lyseon lukio

Joensuun Yhtenäiskoulu

Juuan koulukeskus

JA PALJON MUITA

IMG_1783_edited.jpg
IMG_1670.jpeg

AUTOMATISOITU LIIKETILA

 

Aseta liiketilasi tervehtimään asiakkaitasi valmiilla tilanneohjauksella, joka säätää valaistuksen, musiikin, videon ja lämpötilan sopivaksi ennen ensimmäisen asiakkaan saapumista. Tilanne voidaan aktivoida automaattisesti vuorokauden ajan mukaan. 

Control4:n avulla voidaan tehostaa liiketoimintaa lisäämällä tilojen helppokäyttöisyyttä ja viihtyvyyttä, sekä auttaa yritystä erottumaan muista toimijoista. Yrityksen tiloja voidaan hallita helposti yhdellä käyttöliittymällä yhdistämällä kaikkien laitteiden ohjaus yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimintojen ja teknologian helppo hallittavuus säästää aikaa jolloin voidaan keskittyä olennaiseen eli liiketoiminnan harjoittamiseen. Parhaimmillaan automaatiojärjestelmä parantaa asiakaskokemusta sekä asiakkaan mielikuvaa yrityksen liiketoiminnasta.

Neuvotteluhuoneiden lisäksi, Control4 ohjausjärjestelmä soveltuu mainiosti esimerkiksi ravintoloiden, myymälöiden, kuntosalien ja hotellien ohjaukseen. Ota meihin yhteyttä, oli liiketoiminta-alasi mikä tahansa, uskomme että voimme auttaa sinua hallitsemaan tilojasi helpommin ja tehokkaammin.

KIINNOSTUITKO?
 
Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nykyaikainen helppokäyttöinen esitystekniikka tiloihinne.
bottom of page