top of page
C4_Images_Primary_UI_2_edited_edited.jpg

ÄLYKOTI KAIKILLA HERKUILLA - CONTROL4 

 

Control4 on yksi maailman johtavista älykotilaitteiden valmistajista. Control4 tuotteet mahdollistavat lähes kaikkien yritysten ja kotien käytössä olevien sähköteknisten laitteiden liittämisen osaksi keskitettyä automaatioratkaisua. Järjestelmä muokkautuu osaksi kodin sisustusta, eivätkä siihen liittyvät elementit pistä tilassa silmään. Taloautomaatio vähentää asunnossa havaittavaa teknologiaa, sillä sitä hallitaan yhdeltä laitteelta ja siihen liittyvät elementit ovat siistejä ja useimmiten täysin piilossa.​ Talotekniikan ohjauksen lisäksi Control4 järjestelmään voidaan yhdistää turvajärjestelmät, AV-laitteet, erilaiset iOT-laitteet, musiikki- ja videopalvelut, sekä paljon muuta.

"Mahdollisuuksissa ja eri ratkaisuissa vain mielikuvitus on rajana"

C4_Interface_Collage_Full_edited.png

Control4 toimii yhteistyössä tuhansien muiden alansa johtavien tuotemerkkien kanssa varmistaakseen, että kaikki markkinoilla yleisimmin käytetyistä tuotteista ovat liitettävissä osaksi Control4 älykotijärjestelmää. Laajat integraatiomahdollisuudet, intuitiivinen käyttöliittymä, sekä tyytyväiset asiakkaat ovat syy siihen miksi yhä useampi koti- ja yritysasiakas päättää hankkia Control4 älykotijärjestelmän.

 

Control4 automaatiojärjestelmä on kattavasti esiteltynä myymälässämme Kuurnankadulla. Jos haluat tulla kokemaan jotain uutta tai järjestelmän ominaisuudet kiinnostavat, varaa aika ja tule kokemaan kotiautomaatio käytännössä!

Helppo käyttää - Mukava hallita 

Tarjoamamme Control4 ohjausjärjestelmän avulla kodin laitteiden hallinnointi on mahdollisimman vaivatonta ja miellyttävää. Käytössäsi on vain yksi käyttöliittymä ja kaikki tapahtuu sitä käyttämällä. Ohjausjärjestelmä on täysin kustomoitavissa juuri sinun tarpeisiisi. Etsit sitten ratkaisua yhteen huoneeseen tai olet aikeissa automatisoida unelmakotisi, on Control4-automaatiojärjestelmä oikea ratkaisu tarpeeseesi.

NEEO_Lifestyle_13_edited.jpg
Keskitetty ohjaus

Control4 ohjausjärjestelmä mahdollistaa kaikkien kodin sähköteknisten laitteiden keskitetyn ohjauksen. Valaistuksen lisäksi Control4 järjestelmällä voidaan ohjata lämmitystä, ilmanvaihtoa, valvontajärjestelmiä, moottoroituja laitteita sekä audio- ja videolaitteita. Automaatiojärjestelmä voidaan toteuttaa kerralla tai ottaa käyttöön asteittain. Kaikkien kodin sähköteknisten laitteiden ollessa älykkään ohjausjärjestelmän takana voidaan tilanneohjauksista tehdä aidosti älykkäitä.

Ratkaisut

Valitse ratkaisuistamme juuri sinun kotiisi sopiva kotiautomaatiokokonaisuus. Tilanteita on monia, mahdollisuuksia on vielä enemmän. Kokonaisuuteen voidaan yhdistää modernin asumisen osatekijöitä niin valoon, turvallisuuteen, mukavuuteen, viihteeseen kuin energianhallintaankin liittyen. Voit koota ratkaisuista itsellesi sopivan yksilöllisen kokonaisuuden.

Control4_Lifestyle_084_muokattu-logolla.
KIINNOSTUITKO?
Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä upea automaatio kotiisi!
bottom of page